Konya Meram Deprem : Burdur'da korkutan deprem - Bakan kurum ve meram belediye başkanı, depremin ardından son durumu paylaştı.

Konya'nın meram ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 20.43'te gerçekleşen deprem anı bir restoranın güvenlik kamerası . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde . An itibariyle herhangi bir olumsuzluk . Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Sarsıntının yerinde 10.61 kilometre altında yaşandığı . CHP Konya'da Abdüllatif Åžener isyanı kararı tanımadılar
CHP Konya'da Abdüllatif Şener isyanı kararı tanımadılar from i.internethaber.com
Afad'dan yapılan açıklamada konya'nın meram . Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i hasar gördü. Depremin sonuçlarının bu kadarla sınırlı kalacağını umuyor, . Konya'nın meram ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntının yerinde 10.61 kilometre altında yaşandığı . Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde .

Depremin sonuçlarının bu kadarla sınırlı kalacağını umuyor, .

Saat 20.43'te gerçekleşen deprem anı bir restoranın güvenlik kamerası . Bakan kurum ve meram belediye başkanı, depremin ardından son durumu paylaştı. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Sarsıntının yerinde 10.61 kilometre altında yaşandığı . Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Konya'nın meram ilçesinde saat 20:43'te 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i hasar gördü. Konya'nın meram ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk . Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin sonuçlarının bu kadarla sınırlı kalacağını umuyor, . Konya meram'daki 5.1'lik depremin ardından en büyüğü 2.8 olmak üzere 9 artçı deprem meydana geldi.

İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Depremin sonuçlarının bu kadarla sınırlı kalacağını umuyor, . Afad'dan yapılan açıklamada konya'nın meram . Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i hasar gördü. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde .

Konya meram'daki 5.1'lik depremin ardından en büyüğü 2.8 olmak üzere 9 artçı deprem meydana geldi. Konya MEDÄ°CANA Tıp Fakültesi Hastanesi oldu
Konya MEDİCANA Tıp Fakültesi Hastanesi oldu from www.memleket.com.tr
An itibariyle herhangi bir olumsuzluk . Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya meram'daki 5.1'lik depremin ardından en büyüğü 2.8 olmak üzere 9 artçı deprem meydana geldi. Sarsıntının yerinde 10.61 kilometre altında yaşandığı . Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Konya'nın meram ilçesinde saat 20:43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad'dan yapılan açıklamada konya'nın meram .

Konya meram'daki 5.1'lik depremin ardından en büyüğü 2.8 olmak üzere 9 artçı deprem meydana geldi. Sarsıntının yerinde 10.61 kilometre altında yaşandığı . Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i hasar gördü. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk . Bakan kurum ve meram belediye başkanı, depremin ardından son durumu paylaştı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde . Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Depremin sonuçlarının bu kadarla sınırlı kalacağını umuyor, . Saat 20.43'te gerçekleşen deprem anı bir restoranın güvenlik kamerası . Konya'nın meram ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde saat 20:43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi.

An itibariyle herhangi bir olumsuzluk . Metruk 2 bina yıkıldı, 1'i hasar gördü. Saat 20.43'te gerçekleşen deprem anı bir restoranın güvenlik kamerası . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde . Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. CHP Konya'da Abdüllatif Åžener isyanı kararı tanımadılar
CHP Konya'da Abdüllatif Şener isyanı kararı tanımadılar from i.internethaber.com
Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk . Sarsıntının yerinde 10.61 kilometre altında yaşandığı . İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde . Konya'nın meram ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bakan kurum ve meram belediye başkanı, depremin ardından son durumu paylaştı.

Bakan kurum ve meram belediye başkanı, depremin ardından son durumu paylaştı.

Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi. İlimiz meram ilçesinde saat 20.43 sıralarında 5.1 şiddetinde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle herhangi bir olumsuzluk . Konya meram'daki 5.1'lik depremin ardından en büyüğü 2.8 olmak üzere 9 artçı deprem meydana geldi. Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Sarsıntının yerinde 10.61 kilometre altında yaşandığı . Saat 20.43'te gerçekleşen deprem anı bir restoranın güvenlik kamerası . Afad'dan yapılan açıklamada konya'nın meram . Konya'nın meram ilçesinde saat 20:43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) alınan bilgiye göre, saat 20.43'de merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde . Depremin sonuçlarının bu kadarla sınırlı kalacağını umuyor, . Konya'nın meram ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya Meram Deprem : Burdur'da korkutan deprem - Bakan kurum ve meram belediye başkanı, depremin ardından son durumu paylaştı.. Afad'ın verdiği bilgilere göre merkez üssü konya meram'da 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada konya'nın meram . Konya'nın meram ilçesinde saat 20:43'te 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilçedeki bazı metruk binalarda hasar olduğu belirtildi.